Desery i napojePRZEPISYŚniadanie

Biała kawa (ziarnista)

Biała kawa (ziarnista)


Składniki:

Przygotowanie:

  1. Przyrządzić jak czarną kawę ziarnistą.
  2. Odcedzony napar połączyć z przegotowanym mlekiem lub śmietanką.
  3. Podawać gorącą kawę w dzbanku lub imbryku.
  4. Zamiast mleka można połączyć ją z żółtkami.
  5. Na 2 – 3 filiżanki kawy wystarczy jedno żółtko.
  6. Ubić pianę, dodać cukier do smaku.
  7. Na wierzchu kawy ułożyć piramidki z pianki.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x