PRZEPISYZupy

Grzanki ostre

Grzanki ostre


Składniki:

pokrojona bułka

Przygotowanie:

  1. Ser zetrzeć na drobnej tarce.
  2. Bułkę obrać ze skórki, pokroić na kromeczki grubości 1 cm.
  3. Posmarować z dwóch stron tłuszczem.
  4. Ułożyć na blaszce.
  5. Z wierzchu posypać grubo tartym serem.
  6. Wstawić do gorącego piekarnika na 5 – 10 minut.
  7. Gdy ser się zrumieni, wyjąć grzanki, podawać do zup kremowych, czystych i innych.
  8. Grzanki można przygotować korzystając z tostera, albo opiekacza.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x