PRZEPISYPrzystawki

Jaja mollet z szynką, polędwicą lub łososiem

Jaja mollet z szynką, polędwicą lub łososiem


Składniki:

Przygotowanie:

  1. Jaja obrać ze skorupek. 
  2. Szynkę lub polędwicę cienko pokroić. 
  3. Każde jajo zawinąć w plaster polędwicy, tak aby ⅓ część jaja była widoczna. 
  4. Układać na liściach sałaty na owalnym płaskim półmisku. 
  5. Doskonałe są też jaja zawijane w cienkie plastry łososia wędzonego
  6. Jaja mollet z szynką, polędwicą lub łososiem to doskonała przystawka, podawana przy wielu okazjach. 

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x