PRZEPISYWyroby cukiernicze

lukier pomadkowy czekoladowy I

Lukier Pomadkowy Czekoladowy I


Składniki:

  • 30 dag cukru,
  • ⅛ l wody,
  • ½ łyżki octu 6%,
  • wanilia,
  • 6 dag czekolady lub 3 dag kakao,

Przygotowanie:

  1. Przyrządzić według przepisu „Lukier gotowany pomadkowy” dodając do gotowania rozgrzaną czekoladę lub rozmieszane i zagotowane z 3 – 4 łyżkami wody kakao.
  2. O ile potrzeba, rozrzedzić pomadkę do odpowiedniej gęstości, dodając po kilka kropli wody.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x