Makaron z naleśników

Makaron z naleśników.


Składniki:

Przygotowanie:


  1. Usmażyć naleśniki z ½ jaja.
    Zwinąć każdy oddzielnie, pokrajać w cienki makaron.
  2. Podawać do zup owocowych i innych: pomidorowej, ogórkowej, szczawiowej.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głos
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]
Subskrybuj
Powiadom o
guest
4 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
naleśniki
2 miesięcy temu

aż mi zaburczało w brzuchu, wszystkie składniki które uwielbiam

Smakosz
Smakosz
14 dni temu

Podoba mi się. Muszę wypróbować. Może być bardzo smaczne.

4
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x
()
x