PRZEPISYPrzystawki

Pasta z ryb wędzonych

Pasta z Ryb Wędzonych


? Czas przygotowania: ‖ ♨ Czas Gotowania: ‖ ? Temperatura: ‖ IG: ‖


Pasty to znakomity dodatek do chleba i idealna potrawa na śniadanie. Ich przygotowanie nie jest trudne, a wykonana pasta może się przechować w świeżości przez kilka dni w lodówce i może być używana nie tylko na jedno śniadanie. Jeśli chcesz nauczyć się jak przygotować pastę z ryb wędzonych, przeczytaj ten przepis.

 


Składniki:

  • 25 dag wędzonej ryby,
  • 1 cebula,
  • szczypiorek,
  • 2 łyżki musztardy,
  • 1 jajko na twardo,

 


Przygotowanie:

  1. Oddzielone od ości mięso ryby rozetrzeć na gładką masę z dodatkiem musztardy i majonezu.
  2. Dodać szczypiorek, pokrojoną cebulę i pokrojone w drobną kostkę ugotowane jajko.
  3. Pasta z ryb wędzonych podawana może być z pieczywem.

 

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x