Ciasto potrawyWypiekaneWyroby cukiernicze

Polewa czekoladowa II

Polewa czekoladowa II


Składniki:

  • 10 – 20 dag czekolady,
  • 2 – 4 dag masła,
  • 1/16 – ⅛ l śmietanki lub wody,

Przygotowanie:

  1. Zależnie od wielkości tortu użyć odpowiednią ilość składników.
  2. Rozgrzaną czekoladę masło i śmietankę albo wodę rozmieszać, rozgotować (ciągle mieszając) „do nitki”.
  3. Gorącą polewą oblewać tort.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x