Dania główneMięso - potrawyObiadPRZEPISYŚwiąteczne i karnawałowe

Schab pieczony

Schab pieczony


  • 80 dag schabu z kością,
  • 4 dag tłuszczu,
  • 1 dag tłuszczu,
  • 1 dag mąki,
  • sól,
  • 8 dag cebuli,
  • 1 dag kminku,

Przygotowanie:

  1. Schab opłukać, odrąbać kości od kręgosłupa.
  2. Przyrządzić jak pieczeń wieprzową duszoną.

Zamiast kminku można dodać majeranek.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x