Sosy

Sos ze śmietany ze szczypiorkiem z jajami na twardo

Sos ze śmietany ze szczypiorkiem z jajami na twardo


Składniki:

  • 3–4 łyżki szczypiorku,
  • ¼ l śmietany,
  • 2 jaja (ugotowane na twardo),
  • sól, cukier,
  • cytryna lub kwasek cytrynowy,

Przygotowanie:

  1. Jaja obrać, posiekać.
  2. Szczypiorek opłukać, otrząsnąć z wody, posiekać.
  3. Szczypiorek, śmietanę, jaja starannie wymieszać, przyprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny lub kwaskiem cytrynowym.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x