Desery i napojeObiadPRZEPISYPrzystawki

Surówka z dyni i jabłek

Surówka z dyni i jabłek


Składniki:

Przygotowanie:

  1. Obraną dynie i jabłka zetrzeć na tarce o dużych otworach, przyprawić kwaskiem, cukrem, wymieszać z orzechami.
  2. Surówka z dyni i jabłek powinna być przyrządzona na 2 godziny przed podaniem.
  3. Smaczna jest również surówka bez orzechów włoskich z dodatkiem wyciśniętego soku z żurawin lub pasteryzowanego soku porzeczkowego.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x