PRZEPISYPrzystawkiŚwiąteczne i karnawałowe

Uszka z mięsem z rybą

Uszka z mięsem lub z rybą

są doskonałym dodatkiem do różnych zup. Uszka z rybą mogą być podawane, jako dodatek do barszczu podczas wigilijnej kolacji.


Składniki:

nadzienie:

  • 20 dag mięsa lub ryby pieczonej, smażonej lub gotowanej,
  • 5 dag cebuli,
  • pieprz, sól,

ciasto:

  • 15 dag mąki,
  • 1 jajo,
  • ok. ⅛ l wody,
  • sól,

Przygotowanie:

  1. Przyrządzić jak uszka z grzybami.
Barszcz czerwony wigilijny
Barszcz czerwony wigilijny

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x