Mięso - potrawyObiadPRZEPISY

Wątróbka wieprzowa smażona (sauté)

Wątróbka wieprzowa smażona (sauté).


Składniki:

  • 60 dag wątróbki wieprzowej,
  • 4 dag mąki,
  • 8 dag cebuli,
  • 4 dag tłuszczu,
  • sól, pieprz,
  • 2 dag masła,

Przygotowanie:

  1. Przyrządzić wątróbkę według przepisu „Wątróbka cielęca smażona (sauté)”.
Wątróbka cielęca smażona sauté
Wątróbka cielęca smażona sauté.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x