Mięso - potrawyPRZEPISY

Zrazy baranie duszone z jarzynami

Zrazy baranie duszone z jarzynami


Składniki:

  • 80 dag mięsa z kością (z udźca),
  • 3 dag tłuszczu,
  • 30 dag włoszczyzny,
  • 5 dag cebuli,
  • 3 dag mąki,
  • ⅛ l śmietany,
  • sól, pieprz,
  • 1 łyżeczka siekanej zielonej pietruszki,

Przygotowanie:

  1. według przepisu „Zrazy cielęce bite, duszone z jarzynami”.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x