Dania główneObiadZupy

Zupa z brukselki

Zupa z brukselki

Skład­niki:

  • 30 dag bruk­selki,
  • 40 dag ko­ści,
  • 15 dag włosz­czy­zny,
  • 1 ½ l wody,
  • ⅛ l śmie­tanki kre­mo­wej,
  • 2 żółtka su­rowe,
  • 1 – 2 dag mąki,
  • sól, cu­kier,

Przy­go­to­wa­nie:

zupa-krem-ze-szparagow

  1. Przy­rzą­dzić jak zupę kre­mową ze szpa­ra­gów.

Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]
Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x