Dania główneMięso - potrawyObiadPRZEPISY

Naleśniki z mięsem

Naleśniki z mięsem – robię, kiedy pozostaje mi gotowane mięso z rosołu, albo z zupy. Czasem zmielone przechowuję zamrożone. Jak je zużyć? Najprostszym rozwiązaniem jest przygotowanie mięsnego farszu. Możesz go wykorzystać na wiele sposobów. Np. do naleśników, pierogów, potrawki i pasztetu. Najlepiej zjeść je świeże, można też je zamrozić, jako doskonałe «danie awaryjne».


Składniki:

Przygotowanie:

  1. Przyrządzić jak «Naleśniki z mięsem lub podrobami»

Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]
0 0 głosy
Article Rating

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x