PRZEPISYPrzetwory domowe

Papryka w occie

Papryka marynowana w occie

Składniki:

zalewa:

  • 5% ocet
  • gorczyca
  • ziele angielskie
  • liść laurowy
  • cebula
  • cukier do smaku

Przygotowanie:

  1. Zalewę zagotować.
  2. Wyjąć z niej cebulę.
  3. Paprykę parzyć we wrzątku przez 2 minuty.
  4. Odcedzić, włożyć do słoika.
Papryka marynowana w occie
Słoiki papryka marynowana w occie.

Zobacz też przepis

  1. Zalać zalewą.
  2. Dodać 1 łyżeczkę oleju do każdego słoika.
  3. Pasteryzować przez 10 – 15 minut.
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]
0 0 głosy
Article Rating

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x