ObiadPRZEPISYZupy

Zupa z płatków owsianych

Zupa z płatków owsianych


Składniki:

  • 25 dag włoszczyzny,
  • 8 dag płatków owsianych (8 łyżek),
  • 1,5 l wody,
  • 3 dag masła lub margaryny,
  • sól,
  • 1 łyżka siekanego koperku i zielonej pietruszki,

Przygotowanie:

  1. Ugotować wywar z warzyw.
  2. Płatki owsiane wymieszać z zimną wodą, rozkleić, wywar przecedzić, dodać wywar z warzyw.
  3. Włożyć surowe masło i siekaną zieleninę.

Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]
0 0 głosy
Article Rating

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x