Dania głównePRZEPISYSosy

Klopsiki w sosie koperkowym

Klopsiki w sosie koperkowym


Składniki:

  • ¼ kg chudego mięsa wieprzowego z kością (łopatka),
  • ¼ kg cielęciny z kością (łopatka),
  • 5 dag czerstwej bułki,
  • 3 dag tłuszczu,
  • 5 dag cebuli,
  • 1 jajo,
  • 3 dag mąki,
  • ½ l sosu koperkowego,

Przygotowanie:

  1. Przyrządzić według przepisu „Klopsiki cielęce w sosie koperkowym”.
  2. Można również przyrządzić klopsiki w sosie pomidorowym.

klopsiki-surowe


Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]
0 0 głosy
Article Rating

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x