Dania główneMięso - potrawyObiadPRZEPISY

Kotlety mielone z koniny i mięsa wieprzowego

Kotlety mielone z koniny i mięsa wieprzowego


Składniki:

  • 30 dag koniny z kością (łopatka),
  • 25 dag wieprzowiny z kością (łopatka),
  • 6 dag czerstwej bułki,
  • 5 dag cebuli,
  • 1 jajo,
  • 2 dag smalcu lub margaryny,
  • 4 – 5 dag tartej bułki,
  • sól, pieprz,
  • 6 dag tłuszczu do smażenia,

Przygotowanie:

  1. Przyrządzić według przepisu “Kotlety mielone z mięsa mieszanego”.
mielenie-miesa
Mielenie mięsa.

Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]
0 0 głosy
Article Rating

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x