Desery i napojePRZEPISYŚwiąteczne i karnawałoweWypiekaneWyroby cukiernicze

Masa migdałowa z fasoli

«Masa migdałowa z fasoli» (z dodatkiem olejku migdałowego).

Do naszych deserów, tortów, ciastek i wypieków taka masa będzie wspaniałym dodatkiem. Prosta do wykonania, dodaje niesamowitego smaku naszym wyrobom cukierniczym.


Składniki:

  • 20 dag dużej fasoli jaś,
  • 30 -40 dag cukru pudru,
  • olejek migdałowy,
  • wanilia,

Przygotowanie:

  1. Namoczoną fasolę ugotować na półmiękko, obrać ze skórki, przepuścić przez maszynkę, utrzeć z cukrem, dodając do smaku olejek migdałowy i wanilię.

Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]
0 0 głosy
Article Rating

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x