PRZEPISYSosy

Sos a la maitre d’hotel

Sos a la “maitre d’hotel” – [dressing a la maitre d’hotel]


Składniki:

  • 15 dag masła,
  • natka pietruszki,
  • sól, pieprz,
  • cytryna,

Przygotowanie:

  1. Kawałek masła zmieszać z drobno posiekaną natką pietruszki, pieprzem i sokiem z cytryny.
  2. Gdy ta masa stwardnieje, kroi się w plasterki i kładzie na usmażone mięso.

Sos jest bardzo prosty w przyrządzeniu, ma delikatny smak. Jest podawany do befsztyków i mięs na zimno.

Print Friendly, PDF & Email
0 0 głosy
Article Rating
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x