PRZEPISYPrzystawkiŚwiąteczne i karnawałowe

Uszka z mięsem lub rybą

Uszka z mięsem lub rybą.


 

Uszka z mięsem lub z rybą mogą być podawane jako dodatek do czystych zup, np. do barszczu czerwonego.

Na­dzie­nie:

Cia­sto:

  • 15 dkg mąki,
  • 1 jajo,
  • ⅛ l wody,
  • sól,

Przy­rzą­dzić jak uszka z grzy­bami. Po­trawa po­zwoli na wy­ko­rzy­sta­nie resz­tek z obiadu.  Nie wy­rzu­caj je­dze­nia – wy­ko­rzy­staj!


Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]
0 0 głosy
Article Rating

Powiązane zdjęcia:

Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Informacje zwrotne w linii
Zobacz wszystkie komentarze
0
Co o tym myślisz, proszę o komentarz.x