Pasta z ryb wędzonych
Pasta z Ryb Wędzonych
? Czas przygotowania: ‖ ♨ Czas Gotowania: ‖ ? Temperatura: ‖ IG: ‖
Pasty to znakomity dodatek do chleba i idealna potrawa na śniadanie. Ich przygotowanie nie jest trudne, a wykonana pasta może się przechować w świeżości przez kilka dni w lodówce i może być używana nie tylko na jedno śniadanie. Jeśli chcesz nauczyć się jak przygotować pastę z ryb wędzonych, przeczytaj ten przepis.
Składniki:
- 25 dag wędzonej ryby,
- 1 cebula,
- szczypiorek,
- 2 łyżki musztardy,
- 1 jajko na twardo,
Przygotowanie:
- Oddzielone od ości mięso ryby rozetrzeć na gładką masę z dodatkiem musztardy i majonezu.
- Dodać szczypiorek, pokrojoną cebulę i pokrojone w drobną kostkę ugotowane jajko.
- Pasta z ryb wędzonych podawana może być z pieczywem.
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]