Wieprzowina smażona
Wieprzowina smażona, czyli
tradycyjne potrawy z wieprzowiny są u nas bardzo popularne.
Uroczysty obiad to w końcu dla nas zawsze wyzwanie. Każdy ma swoje smaki, niektóre także ciężko zaspokoić jednocześnie. Wtedy robię coś prostego, chociaż klasycznego. Tutaj pomocna będzie w końcu wieprzowina smażona. Pamiętaj, że twoi goście przyszli po to, by się z tobą spotkać, nie stój wciąż przy kuchence, warto zaplanować obiad, by z nimi wspólnie spędzić czas.
- brizol wieprzowy
- filety wieprzowe
- kiełbasa wędzona smażona
- kotlet schabowy z kostką (sauté)
- kotlet schabowy z kostką smażony (panierowany)
- kotlety wieprzowe mielone
- kotlety z mortadeli panierowane
- kotlety z mózgu wieprzowego panierowane
- medalion wieprzowy panierowany (w grzankach)
- mózg wieprzowy po polsku
- stek wieprzowy
- sznycel wieprzowy smażony panierowany
- wątróbka wieprzowa smażona panierowana
- wątróbka wieprzowa smażona (sauté)
Kliknij i głosuj na artykuł
[Total: 0 Average: 0]